Mathias Holmgren Partner 2021

Vi är glada att Mathias Holmgren sällar sig till Svenska Pride-familjen som partner 2021.

Mathias är aktuell med sin föreläsning ”Våga!”

Möt artisten Mathias Holmgren i ett personligt samtal om att våga. Det finns mycket man kan och kanske borde våga, och under sin över femton år långa karriär har Mathias mött både med-och motgångar i både sitt yrkesliv och det mer personliga.

Det blir öppenhjärtligt, roligt, sorgligt och en resa om att våga vara sig själv, våga vara ärlig, våga kasta sig ut och våga bryta invanda mönster.

Mathias Holmgren gjorde sitt genombrott i Fame Factory 2002, med den guldsäljande svensktoppsettan Något som kan hända. Han har setts som sångare i Barbados, medverkat i Melodifestivalen, innehar två Grammisnomineringar, deltagit i Så ska det låta, Doobidoo, Fångarna på fortet, Gokväll, Nyhetsmorgon, gjort en omfattande julturné med Åsa Jinder, samarbetat med Carola Häggkvist, Anna-Lotta Larsson, Anne_Lie Rydé och Staffan Hellstrand på skiva och mycket mera. De senaste åren har Mathias åkt landet runt som populär DJ och artist, varit konferencier på bl a Gaykryssningen, West Pride, 90-talsvågen, Spring Pride i Eskilstuna, Söderhamn Pride och den stora schlagerkvällen på Stockholm Pride.

Med erfarenhet, av både musikbranschen och att leva som öppet homosexuell känner jag att jag har något att berätta och dela med mig av. Jag vill peppa, inspirera och svara på frågor och jag tror det finns ett stort behov av att mötas och våga prata, lyssna och dela med sig, speciellt i dessa tider när klimatet och möjligheterna att få vara sig själv blir både stramare och hårdare.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.