Han har stått på scen och medverkat i allt från drama, fars, komedi och musikal. Under tre somrar i början av 2010-talet åkte han på barnteaterturné med föreställningen Trollsommar i södra Sverige. På senare år har han istället turnerat med den egna humorföreställningen Bög in Box. Dessutom har det blivit en del föreställningar som han har varit producent för, bland annat Christmas Spectacular som sedan 2018 har lockat storpublik och vuxit till att bli Gävles största julshow. På hans sociala medier kan man se en hel del  imitationer av kända svenska kvinnor och dessa kändisar tar han även med på scen. 


Magnus är flitigt anlitad som konferencier och har bland annat varit allsångsledare på Copenhagen Pride och Borås Pride och inte minst invigningen av den berömda Gävlebocken inför 10.000 människor. Under åren har han uppträtt tillsammans med artister som Magnus Carlsson, Linda Bengtzing, Mathias Holmgren, Babsan, Anna Book och Behrang Miri.


När pandemin slog till och livestreamsändningar blev populärt ledde och producerade Magnus programmet Pridestudion från Clarion Hotel Winn under Gävle Pride (2020-2021). Sammanlagt blev det 19 timmars direktsändningar med artister, intervjuer, tävlingar och överraskningar. 


Varannan torsdag släpps ett nytt avsnitt av Utmanarpodden som Magnus driver tillsammans med ledarskpscoachen Ing-Marie Rundwall där de reflekterar och pratar om ledarskap, teamwork och kunskap. Finns där podcasts finns. 2017 släppte han debutromanen Under broarna som utspelar sig i gayvärlden i 2010-talets Stockholm. Anlita Magnus som konferencier, programledare, allsångsledare eller komiker till er Pridefestival!


Aktiviteter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.