Eduardo Afonso

Eduardo
Eduardo Afonso hade länge längtat efter ha egna barn. Till en början sökte Eduardo kontakt med andra som delade drömmen om att ha egna barn men fattade senare beslutet att själv gå vidare och bli ensamstående förälder.
Idag har Eduardo två egna barn, ett tvillingpar på strax under två år (år 2016) som han fått med hjälp av surrogatmoder i Thailand. ”Att äntligen få bli pappa är det bästa som hänt – både för mig, min familj och närmaste vänner !” säger Eduardo.
Vägen till att få barn med hjälp av surrogatmoder är lång, komplicerad och möts inte alls så sällan av misstro och okunskap hos svenska myndigheter. Att tala om surrogatmödraskap och vägen till att få barn via surrogatmoder i Sverige idag möts ofta av fördomar, både från myndigheter och debattörer. Dessa fördomar som ofta baseras på ogranskade uppgifter och hörsägen, pratar Eduardo om på detta seminarium.
Eduardo hjälper idag barnlösa att uppnå sin dröm om föräldraskap och vill med sina erfarenheter berätta och informera för ett bättre upplyst samhälle.
Vi får ta del av hans resa mot föräldraskapet – både med och motgångar, skratt och tårar och lyckan av att till slut leva med sina två tvillingdöttrar som han så länge längtat efter.
Seminarietid ca 1 tim inkl frågestund.
Medlemmar i Svenska Pride erhåller 30% rabatt !
Mejla/Boka

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.